Published On: lun, Mai 13th, 2013

Noi modificari pentru admiterea la liceu

Share This
Tags

* In perioada 1-3 iunie, liceele care au clase cu predare in regim bilingv a unei limbi moderne vor organiza o proba de verificare a cunostintelor de limba cu subiecte unice la nivel de judet *

Elevii claselor a VIII-a care vor sa participe la probele de aptitudini sau de verificare a cunostintelor de limba straina pentru liceele care au clase cu program bilingv trebuie, mai intai, sa completeze o cerere tip pentru eliberarea, pe 23 mai, a anexei fisei de inscriere. Aceasta se depune la scoala unde invata. Intre 1-3 iunie, elevii care termina gimnaziul anul acesta vor da doua probe, una de oral si una scrisa. Subiectele de la probele de admitere sunt realizate de o comisie judeteana formata din profesori de specialitate si sunt aprobate de inspectorat.

Rezultatele vor fi afisate pe 3 iunie, in aceeasi zi putand sa se depuna si contestatiile, urmand ca pe 4 iunie sa se afiseze rezultatele finale. Anexele fiselor de inscriere Conform calendarului de admitere, intre 5-6 iunie se pot ridica anexele fiselor de inscriere de la liceele la care candidatii au sustinut probele de verificare a cunostintelor de limba si care trebuie completate cu informatii privind probele date si nota pe care au obtinut-o, urmand ca pe 10 iunie sa fie depuse la scolile absolvite. Anexele acestea vor fi luate in calcul la repartizarea computerizata.

Candidatii care au sustinut si au promovat proba de verificare a cunostintelor de limba moderna vor putea opta, in liceul in care au fost repartizati, pentru clasele cu predare intensiva a unei limbi moderne, fara a mai sustine o alta proba de verificare a cunostintelor de limba.

Comentarii

comentariu

About the Author

-