Published On: mar, Mai 21st, 2013

Nazare: “Propunerea Ministerului Transporturilor de comasare a ARR, RAR si ISCTR este un efect al razboiului intern din USL”

Share This
Tags

Deputatul Alexandru Nazare, vicepresedinte al PDL pentru politici economice, mediu de afaceri si fonduri europene, apreciaza ca propunerea Ministerului Transporturilor de a comasa trei institutii din subordine: Autoritatea Rutiera Romana (ARR), Registrul Auto Roman (RAR) si Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR) – este o noua etapa a conflictului din interiorul USL, ministrul liberal urmarind doar sa elimine sefii numiti de PSD.

„Apropierea verii si caldura ultimelor zile probabil ca au dat dureri de cap oficialilor din MT, doar asa se poate explica ultima nastrusnicie pusa la cale de ministrul Fenechiu si echipa sa. Comasarea ARR, RAR si ISCTR ar crea o institutie mamut, ultrabirocratica si care ar gestiona in acelasi timp licentierea si controlul in domeniul transportului rutier. In niciun stat UE nu s-a mai pomenit ca cei care fac regulile sa fie si cei care verifica aplicarea lor. Probabil pe fondul relatiei tot mai tensionate din interiorul USL ministrul liberal Fenechiu a gasit solutia optima prin care sa elimine niste pesedisti de la butoanele transportului rutier din cele trei institutii, intrucat doar una este controlata de PNL. Ce lovitura mai buna poate sa ofere PNL prim-ministrului Ponta decat lovind acolo unde doare mai tare, adica in sefimea pesedista care se vede dintr-o singura miscare decapitata din doua institutii puternice, cu structuri deconcentrate in fiecare judet? Ii cer premierului Ponta sa analizeze foarte bine ce i se pregateste de la Ministerul Tranporturilor si sa nu ia o decizie pripita care, finalmente, poate duce la blocarea transportului rutier in Romania”, a declarat deputatul PDL, Alexandru Nazare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-