Published On: lun, Mai 6th, 2013

Monica Bratu este noul director la AJOFM Braila

Share This
Tags

* Noua sefa de la AJOFM Braila a fost preluata de PNL-ista Monica Bratu, ca urmare a propunerii initiate de reprezentantii USL * Simona – Ely Chioibas din partea PSD ii revine functia de director adjunct *

La nici macar 3 luni de la numirea noului director executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila, conducerea institutiei s-a schimbat din nou. Sefia AJOFM Braila a revenit PNL-istei Monica Bratu, care a inlocuit-o pe Simona – Ely Chioibas (PSD). Aceasta din urma va ocupa functia de director adjunct.

Formula la care s-a ajuns in prezent la conducerea AJOFM Braila este practic cea anuntata de catre USL-isti inca de la inceputul anului, in contextul schimbarii conducerilor institutiilor deconcentrate. La acea vreme, co-presedintele USL si presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a facut cunoscute numele propuse pentru functiile de conducere. Potrivit declaratiilor lui Bunea Stancu, la AJOFM recomandarile catre Ministerul Muncii au fost PNL-ista Monica Bratu (pentru postul de director executiv) si PSD-ista Simona – Ely Chioibas (adjunct). Cu toate acestea, la inceputul lunii februarie, cea care a fost numita in functia de director executiv a fost Simona – Ely Chioibas.

Monica Bratu este de profesie jurist si a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Ecologice Bucuresti in 1998. In ultimii doi ani si jumatate a lucrat la Primaria Municipiului Braila, ca inspector superior la Directia Cultura, Invatamant Sport si Turism. Intre anii 2008 – 2010 a fost comisar la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor, iar intre 2001 si 2008 a fost inspector la Directia Indrumare si Control din cadrul Primariei si la Corpul de Control al Primarului. Monica Bratu are 38 de ani, este casatorita, are un copil. In 2006 a obtinut diploma de master, la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-