Published On: mie, Mai 8th, 2013

Misiune la Biserica Greaca

Share This
Tags

* De sarbatoarea Izvorul Tamaduirii, 100 de jandarmi vor asigura paza si protectia la Biserica Greaca *

Vineri, 10 mai , Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila va asigura masurile de ordine si liniste publica la Biserica „Buna Vestire” ( Biserica Greaca ) din municipiul Braila, cu ocazia manifestarilor religioase prilejuite de sarbatoarea „Izvorul Tamaduirii”.

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor, jandarmii braileni au constituit inca de astazi patrule pedestre, intrucât primii credinciosi au sosit de dimineata.

Tot astazi, lucratorii Jandarmeriei Braila au instalat gardurile de protectie din dotare, pentru a preveni busculadele si a asigura protectia participantilor.

Pentru desfasurarea intr-un climat normal a acestor manifestari religioase, la aceasta misiune vor participa, in total, peste 100 de jandarmi.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila recomanda participantilor sa respecte indicatiile fortelor de ordine, sa nu lase la vedere, in autoturisme, bunuri de valoare, care pot atrage atentia (obiecte de imbracaminte, bani, documente etc.).

in cazul in care sunt insotiti de copii, sa le acorde o atentie deosebita.

La aceasta misiune, in dispozitivul Jandarmeriei Braila, se vor afla si lucratori de la Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, Politia Locala, I.S.U Braila si S.A.J. Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-