Published On: Soare, Mai 19th, 2013

Mii de braileni au participat la “Noaptea Muzeelor”

Share This
Tags

* Sambata s-a sarbatorit in toata tara Noaptea Muzeelor * Evenimentul nu a trecut neobservat nici la Braila, unde peste 3000 de oameni pasionati de cultura s-au adunat la sediile Muzeului Brailei *

Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor a fost sarbatorita si la Braila, pe data de 18 mai. Ca in fiecare an, Muzeul Brailei, s-a alaturat celui mai mare eveniment care se desfasoara in Europa si care aduna mii de vizitatori.

Pe tot parcursul zilei de sambata si pana duminica dimineata, mii de braileni s-au adunat la sediile Muzeului Braila Centrul Cultural „Nicapetre”, Casei Memoriale „D.P.Perpessicius” si Casei Memoriale „Panait Istrati”, pentru a fi partasi la evenimentele dedicate acestei zile. Au fost organizate expozitii, concerte, vizionari de filme, dar si lansari de carti.

Politisti de la Biroul Ordine Publica si Biroul Rutier au asigurat ordinea si siguranta publica si au luat masuri de fluidizare a traficului, in zonele din centrul municipiului, unde s-au desfasurat manifestari cultural-artistice cu ocazia desfasurarii la nivel national a evenimentului „Noaptea Alba a Muzeelor”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-