Published On: mar, Mai 14th, 2013

Mihai Danut este bun de plata!

Share This
Tags

*Senatorul PC are sa-i dea lui Dan Diaconescu nu mai putin de 2 milioane de euro

Vazand ca incepe sa ramana fara parlamentari liderul PP-DD le-a atras atentia celor care au dezertat de sub culoarea mov, ca au semnat o clauza inainte de a candida la alegerile parlamentare. Astfel, inainte de 9 decembrie, toti parlamentarii au dat cu subsemnatul pe un document, in care scrie foarte clar ca parlamentarii alesi care vor migra spre un alt partid, se obliga sa plateasca daune catre PP-DD in valoare de 2 milioane de euro si, mai mult, isi vor da demisia din Parlament.

Cu toate astea, Diaconescu nu vrea banii dezertorilor ci ii indeamna pe acestia la un schimb de informatii, in speranta ca se vor intoarce in viitor catre PP-DD.

“Pai de ce sa le cer banii cand eu stiu ca ei se intorc in partid? Ei au plecat din PP-DD ca i-am trimis eu sa fie spioni pe la alte partide, sa vada ce si cum merge treaba”, a declarat Dan Diaconescu.

Liderul PP-DD le atrage insa atentia traseistilor ca daca nu se intorc inapoi sunt buni de plata. Diaconescu i-a amenintat ca ii va da in judecata pe cei care refuza sa respecte clauza semnata inaintea alegerilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-