Published On: mar, Mai 14th, 2013

Mariana Campeanu este de parere ca pensiile vor ajunge la timp

Share This
Tags

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat in aceasta dimineata ca nu crede ca se va intrerupe plata pensiilor ca urmare a protestelor de la Posta. Asta deoarece toate comisioanele pentru acest serviciu reprezinta o parte importanta in veniturile companiei, iar in cazul in care nu se respecta contractul, se pot aplica reduceri.

“Cred ca sunt metode prin care sa se poata face aceasta plata, mai ales ca sunt conditii contractuale care trebuiesc indeplinite. Sindicalistii din Posta Romana nu au sesizat niciodata Ministerului Muncii vreo problema legata de relatia cu angajatorul, prin urmare nu au parcurs caile legale pentru declansarea unei greve”, a precizat ministrul Muncii.

In cazul in care si postasii braileni vor incepe si ei greva, populatia trebuie sa stea linistita ca banii sau alte acte ce asteapta sa le fie livrate la domiciliu vor ajunge cu siguranta.

Reamintim ca ieri, angalatii de la Oficiile Postale din tara au intrat in greva, pentru ca se doreste diminuarea salarizarii lunare.

Presedintele Sindicatului Posta Romana, Matei Bratianu, a precizat ca angajatii sunt nemultumiti de faptul ca ar urma sa li se impuna intre 1 si 4 zile neplatite, iar pentru acest lucru nu a fost necesara consultarea sindicatelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-