Published On: vin, Mai 24th, 2013

Locuri gramada pentru somerii braileni

Share This
Tags

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in UE/SEE ca sunt puse la dispozitie 120 de locuri de munca vacante de catre angajatorii din Belgia, Danemarca, Franta, Lituania, Norvegia, Olanda, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria.

In Belgia exista un loc de munca pentru postul de cercetator stiintific in bacteriologie, microbiochimie, farmacologie. In Danemarca sunt 24 de joburi, care vizeaza un post de cercetator experimentat in domeniul analizei riscurilor, 5 medici radiologi; cate 2 posturi pe specialitatile radiologie mamara, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie, medicina interna; 2 pentru medic specialist psihiatru. In Franta este pus la dispozitie un job de menajera, in Lituania sunt 40 de locuri de munca: 10 pentru mecanic aviatie, 30 – inginer aeronave, iar in Norvegia sunt cate un loc de munca pentru inginer sisteme marine si arhitect naval, 4 pentru bucatar “a la carte” si cate 2 pentru bucatar sushi si muncitor constructor.

Angajatorii din Olanda pun la “bataie” cate 4 joburi de inginer mecanic, inginer de proiect; cate 3 pentru inginer constructii civile si industriale, inginer de proces si senior inginer in utilaj tehnologic, precum si cate 2 de inginer de proces si inginer mecanic utilaj tehnologic chimic. In Republica Ceha sunt 15 locuri de munca de slefuitor, pititor, in Slovacia – 6 joburi ca lucrator cu masini de cusut, iar in Ungaria exista 1 job pentru vanzator vignete autostrada si 1 pentru receptioner.

Pentru toate aceste oferte termenul limita pentru aplicare este finele acestei luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-