Published On: lun, Mai 27th, 2013

Liberalii au decis: Diana Tusa si Andrei Chiliman au fost exclusi

Share This
Tags

Biroul Politic National a decis azi excluderea din Partidul National Liberal a lui Andrei Chiliman si a Dianei Tusa.

Daca in cazul edilului care a activat nu mai putin de 24 de ani in randul liberalilor, doar 8 membrii l-au sustinut, deputatul Diana Tusa s-a bucurat de simpatia a 41 de colegi, care au votat contrar vointei presedintelui Crin Antonescu.

In cazul lui Chiliman, decizia a fost luata cu 139 de voturi pentru excludere, 8 impotriva si 17 voturi nule. In cazul Dianei Tusa, decizia a fost luata cu 104 voturi favorabile excluderii, 41 impotriva si 19 nule. De asemenea, Delegatia Permanenta a hotarat excluderea si a unor membri ai filialei PNL Mehedinti.

“Eu am venit aici ca sa apar principiile pentru care am intrat in PNL la sfarsitul anului 1989 si anume – libertatea de expresie, libertatea de opinie, libertatea de asociere si un anumit mod de a face politica. Am venit aici sa apar liberalismul si PNL de Crin Antonescu. Nu am venit aici ca sa ma apar pe mine pentru ca nu am de ce, eu nu voi intra in logica asta bolsevica pe care incearca Crin Antonescu sa o imprime Partidului National Liberal. Am speranta ca vom reusi impreuna cu colegii din PNL sa scoatem PNL din mocirla politicianista, din obsesia pentru putere a unui singur om si ca vom reusi sa aducem PNL la valorile, principiile si politicile liberale traditionaliste”, a declarat Andrei Chiliman inaintea sedintei.

Presedintele PNL a declarat ca a propus excluderea din partid a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, si a deputatului liberal Diana Tusa, in baza articolului 16 din Statutul formatiunii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-