Published On: joi, Mai 16th, 2013

Infractorii au ajuns pe mana politistilor

Share This
Tags

Nu exista zi in care politistii sa nu fie solicitati in elucidarea cazurilor de furt. Asa se face ca oamenii legii au continuat cercetarile intr-o cauza inregistrata cu autori necunoscuti, din data de 12 mai, privind furtul mai multor bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Rahova. Acestia au stabilit ca principalul suspect al furtului se numeste Viorel P. , este din Braila si are 21 ani. Faptasul, pe timp de noapte, prin folosirea de chei potrivite, a sustras din respectiva masina doua boxe audio si un cutit tip briceag. Impotriva acestuia a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, urmand sa fie inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de incepere a urmaririi penale. Prejudiciul cauzat a fost in valoare de 370 de lei si a fost recuperat in proportie de 35%. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a autorului.

Tot in cursul zilei de ieri, la orele 12.30, Ionica C. (37 de ani), din orasul Insuratei, a sesizat la Politie faptul ca, in noaptea de 14 spre 15 mai, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuintei 17 lampi solare.

“Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si au efectuat verificari in teren. S-a stabilit ca ca autorii furtului sunt Ionut L. (16 ani), Costel C. (14 ani) si Florin E. (13 ani), toti din orasul Insuratei. In seara zilei de 14 mai, in jurul orelor 22.30, acestia au patruns, prin escaladarea gardului, in curtea locuintei reclamantei si au sustras lampile care erau infipte in pamant, in fata casei. Fata de cei trei a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat”, a zis Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-