Published On: mie, Mai 22nd, 2013

Inca un pas spre realizarea podului peste Dunare

Share This
Tags

Sefii autoritatilor locale din Braila, Galati si Tulcea s-au intalnit luni la Bucuresti cu primul ministru Victor Ponta pentru a discuta despre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara dintre cele trei judete.

Principalul proiect pus in dezbatere a fost construirea podului peste Dunare, care se va realiza in Braila, proiectul obtinand chiar si garantii guvernamentale. Din declaratiile primarului Brailei, Aurel Simionescu la intalnire s-a discutat despre toate cele patru proiecte ale Asociatiei de Dezvoltare.

“ Am discutat despre podul peste Dunare, Delta Dunarii, Insula Mica a Brailei si drumul expres. In ceea ce priveste Insula Mica, acesta este un proiect care nu necesita finantare, motiv pentru care se va realiza mai repede. Pentru Delta Dunarii avem nevoie de o lege clara, care sa aiba in vedere si pescuitul, protectia naturii si turismul. Cele doua proiecte privind podul si drumul expres, ambele au primit acordul si asteptam sa vedem cand vor primi finantarea”, a declarat primarul Brailei, Aurel Simionescu.

Autoritatile au in vedere construirea unui aeroport regional intre Braila si Galati, dar si dezvoltarea porturilor in zona Dunarii maritime.

Comentarii

comentariu

About the Author

-