Published On: joi, Mai 30th, 2013

IJP are acces la camerele de supraveghere

Share This
Tags

Pe parcursul zilei de ieri, un brailean a sunat la 112 reclamand ca un cetatean, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, incearca sa dirijeze circulatia intr-o intersectie din Braila. Inspectorii au urmarit camerele amplasate in respectiva intersectie si au luat masurile necesare.

“Lucrurile acestea vor contribui la o mai buna monitorizare a ceea ce se intampla in trafic. Lucram deja la partea de infrastructura pentru monitorizare scoli. Avem un parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean iar noi ne vom ocupa de monitorizare prin Politia Locala. O sa incercam sa avem si transmisie audio, astfel incat agentii sa poata sa intervina direct in cazul unor conflicte”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

IJP monitorizeaza constant camerele de supraveghere

O vizita la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Braila, ne-a demonstrat ca supravegherea camerelor video amplasate in municipiu se realizeaza 24/24 de ore.

“Este o masura care vine atat in sprijinul cetatenilor prin prevenirea infractiunilor, dar si in folosul inspectorilor care pot astfel sa intervina in timp util pentru aplanarea conflictelor, sau orice alta interventie”, a declarat Mircea Vizitiu, seful IJP Braila.

Monitorizarea camerelor de supraveghere este realizata printr-un soft special, care permite accesarea lor la orice ora. Astfel se doreste atat prevenirea infractiunilor cat si interventia rapida a fortelor de ordine, in cazuri extreme.

Comentarii

comentariu

About the Author

-