Published On: joi, Mai 30th, 2013

Hoti prinsi de politistii braileni

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 9:30, Vasilica T., in varsta de 76 ani, din Braila, a sesizat la Politie faptul ca, in urma cu putin timp, persoane necunoscute au profitat de neatentia sa, au patruns in locuinta si i-au sustras suma de 1.100 de lei.

In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca principalul suspectat de comiterea faptei este Gabi      M., in varsta de 28 ani, din Braila, care locuieste pe aceeasi strada cu victima, si ca banii i-a ascuns in curtea reclamantei, urmand sa ii recupereze mai tarziu.

Politistii au recuperat prejudiciul si restituit partii vatamate, iar in cauza au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale, linia de munca furturi din patrimoniu au continuat cercetarile in cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti si l-au identificat si condus la sediul Politiei Municipiului Braila pentru cercetari pe George M., in varsta de 18 ani, din Braila.

In urma cercetarilor si a probatoriului administrat, politistii au stabilit ca acesta este autorul furtului, comis prin efractie, in noaptea de 13 si 14 iulie 2012, din incinta unui atelierului mecanic, apartinand unei societati comerciale, situate pe strada Eroilor, din municipiu.

Acesta a sustras piese metalice, in valoare de 1.500 de lei, prejudiciul fiind recuperat in totalitate de politisti.

Dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de IUP pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-