Published On: mar, Mai 14th, 2013

Horjea si Dobre, inca trei ani la Dunarea Braila

Share This
Tags

Alina Horjea si Gabriela Dobre si-au exprimat acordul pentru a ramane la HC Dunarea Braila. Atat interul brailean cat si unul dintre cei mai buni portari din tara vor continua sa joace pentru culorile clubului brailean.

Alina Horjea a evoluat de-a lungul carierei sale la Otelul Galati, Rulmentul Brasov, Oltchim Ramnicu Valcea, HCM Buzau si HC Dunarea Braila. Horjea a fost jucatoarea clubului brailean si in perioada 2007-2009 iar din ianuarie 2012 a ales sa joace din nou pentru culorile Brailei.

In actualul sezon competitional, Alina Horjea este golgetera Ligii Nationale de Handbal feminin, marcand pana acum, pentru HC Dunarea 164 de goluri. Aceasta a ales sa ramana la Braila si a semnat cu HC Dunarea un contract pe trei ani.

Gabriela Dobre este considerata de multi specialisti ai handbalului unul dintre cei mai buni portari ai Romaniei. “Pitu” face parte din garda veche a Dunarii Braila iar de-a lungul anilor si-a castigat locul la echipa, de la Braila plecand pentru prima oara spre echipa nationala a Romaniei. “Ingerul” din poarta Dunarii a semnat si ea un contract pe trei sezoane cu clubul brailean.

Atat Alina Horjea cat si Gabriela Dobre vor mai evolua la Dunarea Braila si vor mai juca pentru culorile clubului inca trei sezoane.

Comentarii

comentariu

About the Author

-