Published On: vin, Mai 10th, 2013

HC Dunarea joaca maine ultimul meci de pe teren propriu, din acest sezon

Share This
Tags

* Dunarea Braila intalneste Oltchim Ramnicu Valcea maine, 11 mai, de la orele 11.00, in ultima partida de pe teren propriu, din acest sezon *

HC Dunarea Braila joaca maine, 11 mai, de la orele 11.00, ultimul meci din acest sezon, de pe teren propriu, in compania campioanei Oltchim Ramnicu Valcea.

Ca de fiecare data cand Oltchim a venit la Braila, sala Polivalenta “Danubius” a fost arhiplina.

Maine se asteapta ca numarul spectatorilor sa fie unul mare, avand in vedere ca Oltchim a facut deplasarea la Braila cu toate vedetele, dar si pentru ca acesta este ultimul meci al echipei conduse de Cristi Preda si Viorel Alexandru, in fata suporterilor.

Confruntarea de sambata este a 14 dintre cele doua echipe, Liliana Craciun fiind singura care de-a lungul anilor a intalnit Oltchim in toate partidele disputate direct.

HC Dunarea nu se va putea baza, in acest meci, pe aportul extremei Adina Brot, care a suferit ruptura de ligamente si care va fi indisponibila cel putin pana in iarna.

Meciul de maine reprezinta o miza doar pentru HC Dunarea, care se lupta in continuare pentru clasarea pe un loc care sa duca in Europa, in timp ce Oltchim si-a consolidat de cateva etape primul loc, asteptand acum doar medaliile.

Publicul brailean este asteptat maine, 11 mai, de la orele 11.00 la Sala Polivalenta “Danubius” pentru a sustine echipa HC Dunarea Braila in ultimul meci din acest sezon, de pe teren propriu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-