Published On: mie, Mai 15th, 2013

Gonit din Ploiesti, Sabados vrea sa conduca TMF

Share This
Tags

Pe ultima suta de metrii la inscrierile pentru conducerea Teatrului Maria Filotti si-a anuntat candidatura si fostul director al teatrului din Ploiesti, Lucian Sabados.

La mometul la care Sabados si-a dat demisia, in noiembrie anul trecut, acesta afirma ca sanatatea lui mentala este mai importanta decat functia de conducere a teatrului din Ploiesti. Cu toate astea, Sabados se pare ca s-a razgandit si crede ca poate sa faca fata aceleiasi meserii, de aceasta data in Braila.

“Este un act unilateral o demisie, mi-am depus demisia si mi-a fost acceptata la nivelul primarului municipiului Ploiesti. A luat act de ea si a acceptat-o. Explicatia reala este, pur si simplu, faptul ca, dupa 21 de ani de coducere, apare o oarecare oboseala, un anumit stres. Este ceea ce le-am spus si colegilor si cred ca, la un moment dat, vremurile s-au mai complicat si atunci mi-am dat seama ca trebuie sa imi menajez in primul rand sanatatea: si sanatatea mentala si sanatatea fizica”, a declarat in 2012 Lucian Sabados pentru o publicatie locala din Ploiesti.

Obosit si cu probleme de sanatate

Oboseala de care vorbea directorul teatrului din Ploiesti in urma cu cateva luni nu l-a impiedicat pe acesta sa opteze pentru un post de conducere la Teatrul Maria Filotti.

“Deci, am obosit de foarte multa administratie si vreau sa-mi vad si de meserie si de lectura si de completarea formatiei mele profesionale. Iar acest aspect al administratiei, la un moment dat, implica multe sacrificii personale si am ajuns la un moment in care ma gandesc ca, uneori, este mai importanta si familia. Am sacrificat foarte mult, sunt genul care nu avea weekend. Nu ma plang si nu fac un act de eroism, dar e normal. Teatrul, sambata si duminica, functioneaza din plin. Acum cred ca trebuie sa ma gandesc mai mult la familie”, declara in luna noiembrie a anului 2012 Sabados, pentru aceeasi publicatie.

Sabados s-a jucat pe banii Consiliului Local Ploiesti

Unul din motivele din spatele demisiei lui Lucian Sabados este auditul la care a fost supus in septembrie anul trecut. Primarul Ploiestiului se plangea la acea data de faptul ca fondurile alocate teatrului de catre Consiliul Local au fost prost gestionate. Nici angajatii nu s-au declarat incantati de felul in care era manevrata activitatea teatrului de catre Lucian Sabados. Suplimentar, Lucian Sabados a mai avut si proasta inspiratie sa apara intr-un clip electoral al fostului primar, contracandidatul actualului edil, Iulian Badescu, motiv pentru care relatia acestuia cu primarul Ploiestiului a pornit cu stangul.

Gurile rele spun ca Lucian Sabados ar fi avut stranse legaturi cu Organizatia PDL Ploiesti si mai mult, fostul director de teatru s-ar fi implicat intens in campaniile electorale ale actualului presedinte, Traian Basescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-