Published On: lun, Mai 20th, 2013

Gigi Becali, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

Share This
Tags

* Condamnarea a venit in dosarul privind schimbul de terenuri *

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina au primit cate doi ani de inchisoare, tot cu executare.

In momentul in care a auzit sentinta, Becali, aflat in direct la RTV, a dat afara camerele din biroul sau si a plecat furios! El a aflat ca se va pune sechestru si pe palatele sale dupa condamnarea la inchisoare. Acesta va trebui sa plateasca si suma de 421000 de dolari drept despagubiri.

Avocatul lui Gigi Becali, Florin Surghie, a declarat la scurt timp de la aflarea verdictului ca omul de afaceri “se va preda imediat”, adaugand ca in prezent clientul lui se afla la biroul lui de la Parlament. “Nu poate spune nimeni ca domnul Becali a vrut sa fuga din tara atata timp cat nimeni nu Stia decizia instantei. mai mult, la momentul respectiv, noi l-am asigurat ca nu exista dovezi pentru condamnare”, a afirmat Florin Surghie, referindu-se la oprirea lui Becali seara pe aeroport de unde se pregatea sa plece in Israel.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author

-