Published On: lun, Mai 20th, 2013

Gabriela Perianu convocata la nationala pentru dubla cu Slovacia

Share This
Tags

Selectionerul Gheorghe Tadici a stabilit lotul pentru dubla cu Slovacia care va avea loc in perioada 1-9 iunie. Lotul se va reuni in 23 mai, la Oradea, dupa Cupa Romaniei, urmand sa pregateasca primul meci cu Slovacia, care va avea loc in 1 sau 2 iunie urmand ca returul, care se joaca la Oradea, sa abia loc o saptamana mai tarziu, pe 8 sau 9 iunie.

Pentru Play-off-ul pentru calificarea la Campionatul Mondial 2013 din Serbia, Gheroghe Tadici a convocat 19 jucatoare.

Castigatoarea din dubla mansa se va califica la turneul final al Campionatului Mondial din acest an, gazduit de Serbia, in intervalul 7-22 decembrie.

La turneul final sunt calificate deja Serbia (gazda), Norvegia (campioana mondiala en-titre), Muntenegru si Ungaria (semifinaliste CE din 2012), plus Algeria, Angola, Congo, Tunisia, Coreea de Sud, China, Japonia si Australia (clasari pe locurile 1-3 in campionatele continentale).

Opt locuri vor mai reveni echipelor europene, care vor castiga in play-off, iar ultimele patru echipelor cel mai bine clasate la Campionatul Pan American din aceasta vara.

Portari: Paula Ungureanu (Oltchim), Mirela Nichita (Dunarea Braila), Denisa Dedu (Corona Brasov)

Extreme: Iulia Curea (Oltchim), Nicoleta Dinca (“U” Jolidon Cluj), Ana-Maria Tanasie (HC Zalau), Ada Nechita (Oltchim), Laura Chiper (Corona Brasov)

Pivoti: Crina Pintea (HC Zalau), Raluca Agrigoroaie (HCM Roman), Manuela Manda (CSM Ploiesti)

Linia de 9 metri: Daniela Babeanu (SCM Craiova), Luciana Marin (HCM Roman), Aurelia Bradeanu (Oltchim), Gabriela Mihalschi (CSM Bucuresti), Adriana Tacalie (Corona Brasov), Eliza Buceschi (HCM Baia Mare), Gabriela Perianu (Dunarea Braila), Roxana Varga (HC Zalau).

Comentarii

comentariu

About the Author

-