Published On: mie, Mai 8th, 2013

Fratele copilului ucis de mama este acum sub Protectia Copilului

Share This
Tags

* DGASPC Braila a efectuat o ancheta la locuinta familiei din satul Ulmu, dupa care a dispus masura de preluare a copilului de 2 ani si jumatate, intr-un regim de urgenta *

In urma unui conflict care a avut loc in ajunul Pastelui intre doi frati minori, unul de 2 si jumatate si altul de 5 ani, din Ulmu, cel mare a decedat, lovindu-se cu capul de o piatra, dupa ce mama sa l-a imbrancint, vrand sa-i desparta. Dupa nefericitului incident, s-a inceput o ancheta penala si una sociala, la care Protectia Copilului a decis preluarea minorului de 2 ani si jumatate, intr-un regim de urgenta.

“Am efectuat o ancheta sociala la familia din Ulmu si am decis ca cel mai bine pentru copil este preluarea sa in regim de urgenta, macar pana familia va termina cu inmormantarea copilului decedat. Am constatat ca familia este una saraca iar bunica si strabunica nu se pot ocupa in mod corespunzator de minor si de aceea el, va fi supus unei evaluari complete. Dupa evaluare vom stabili daca se va intoarce in familie sau va fi incredintat unui asistent maternal”, a declarat Simona Cimpoae, Director adjunct al DGASPC Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-