Published On: joi, Mai 30th, 2013

EXCLUSIV:Nita, cel mai bogat ministru din Guvernul Ponta si ministrul Muncii au terenuri in judetul Braila

Share This
Tags

Cel mai instarit ministru in proprietati imobiliare din guvernul USL este PSD-istul Constantin Nita, seful de la Energie. Nita are in proprietate terenuri in suprafat de peste 100.000 de metri patrati in judetele Brasov, Buzau si Braila. Dintre acestea, doar in judetul Buzau si Braila social-democratul detine terenuri agricole, restul fiind in intravilan.

Terenurile agricole sunt mostenite de la numitii Nita Silvia si Vasile Lucia, ambele terenuri, atat cel din Buzau cat si cel din Braila, intrand in proprietatea ministrului in anul 2005.

Ganea Nicolae, primarul din Galbenu, nu avea cunostinta despre faptul ca ministrul Energiei detine doua terenuri pe raza comunei: “Nu cunosc acest aspect, chiar nu stiu”.

Se pare ca mostenirile din judetul Braila nu au ocolit-o nici pe liberala Mariana Campeanu, ministrul Muncii, care detine un teren in orasul Ianca, in suprafata de trei hectare, aflat pe numele sotului ei, Iulian Campeanu.

Nici edilul din Ianca, Fanel Chirita, nu stia ca ministrul Muncii detine un teren agricol in “ograda” sa: “Nu cunosc. Cine, ministrul Muncii? Da, interesant”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-