Published On: lun, Mai 27th, 2013

EXCLUSIV: Alexandru Dedu a fost ales presedintele Ligii Profesioniste de Handbal pentru urmatorii 4 ani

Share This
Tags

Astazi, la Bucuresti a avut loc Adunarea Genarala a Ligii Profesioniste de handbal la care au fost prezenti presedintii de cluburi de handbal din tara, exceptie facand cluburile din Roman, Craiova si clubul Dinamo.

Dupa ce a stat la interimat o perioada destul de lunga, Alexandru Dedu a fost ales astazi presedintele Ligii profesioniste de Handbal, urmand sa conduca LPH pe o perioada de 4 ani. “Da, este adevarat, am fost ales presedinte. Speram ca Liga Profesionista de handbal sa organizeze in premiera campionatul atat la masculin cat si la feminin si ne dorim sa schimbam putin strategia. Vrem sa acordam mai multa atentie spectatorilor si sa ne orientam si catre partea de management”, a declarat pentru Infobraila, Alexandru Dedu.

Vicepresedintii Ligii Profesioniste de Handbal sunt Marian Munteanu la feminin si Nurhan Ali la masculin.

Au fost alesi de asemenea si 4 membri care fac parte din Biroul executiv si anume, Daniel Kotecz de la HCM Baia Mare, Benedek Árpád Csaba de la HC Odorheiu Secuiesc, Nicolae Luca de la Oltchim si Flaviu Sasaeac de la Potaissa Turda.

Liga profesionista de handbal are sanse mari ca din toamna sa organizeze campionatele de handbal atat la masculin cat si la feminin cu o singura conditie si anume aceea ca toate cluburile din tara sa devina cluburi profesioniste.

Comentarii

comentariu

About the Author

-