Published On: sâm, Mai 11th, 2013

Dunarea Braila a pierdut ultimul meci de acasa. Locul III se decide la Zalau!

Share This
Tags

HC Dunarea – Oltchim Ramnicu Valcea 24-34(12-18)

Intr-o sala arhiplina, HC Dunarea Braila a jucat ultima partida de pe teren propriu, in fata suporterillor, intalnind campioana Oltchim Ramnicu Valcea. HC Dunarea a tras si s-a mentinut in lupta, insa team dream-ul Oltchimului si-a spus cuvantul. Bulatovic si compania au facut spectacol in polivalenta din Braila si cu toate ca au pierdut ultimul meci acasa, HC Dunarea s-a despartit frumos de suporteri.

Inceputul meciul a fost unul echilibrat in care echipele au mers cap la cap, diferenta maxima in primul sfert de ora fiind de doar 2 goluri. HC Dunarea a tras tare in prima parte a meciului si cu toate ca a fost condusa pe durata celor 60 de minute, elevele lui Cristi Preda si Alexandru Viorel au egalat campioana Oltchim in minutul 8 cand tabela arata 3-3 si in minutul 21 cand tabela arata 10-10.

Ratarile in numar foarte mare dar si greselile din apararea Dunarii Braila, au permis galacticelor sa se distanteze in ultimele 10 minute din prima parte a jocului. Din minutul 25 si pana la fluierul de pauza HC Dunarea nu a reusit sa inscrie decat un gol prin tanara Gabriela Perianu in timp ce Bulatovic si compania au marcat 6 goluri in poarta aparata de Gabriela Dobre, si tabela la pauza arata 12-18.

Inceputul celei de-a doua reprize a debutat cu Oltchim in forma, iar daca galacticele au marca inca din primul minut al celei de-a doua parti, HC Dunarea marca abia in minutul 34, prin Raluca Irimia, insa reusitele lui Horjea si Moldovan au ridicat  publicul in picioare, 15-20 minutul 36. Contraatacurile campioanei Oltchim, finalizate cu gol, de fiecare data, de Iulia Managarova sau de Iulia Curea dar si golurile tinerei Gabriela Perianu, sau a experimentatei Alina Horjea au oferit un adevarat spectacol publicului brailean. Diferenta pe tabela de marcaj s-a marit in minutul 50, cand scorul era de 23-31. Pe finalul de meci o singura echipa a fost pe teren, Dunarea Braila marcand in ultimele 10 minute un singur gol, prin aceasi Perianu, in timp ce Oltchim o invingea in fiecare faza de atac pe Mirela Nichita. Tabela arata dupa 60 de minute de joc o diferenta de 10 goluri meciul incheindu-se la scorul de 24-34 pentru campioana Oltchim

Cu toate ca au pierdut ultimul meci de pe teren prorpiu, din acest sezon, HC Dunarea Braila oferit publicului un adevarat spectacol. De precizat este faptul ca in debutul meciul conducerea Clubului Dunarea Braila a facut o prezentare de marca  atat  echipei campioane a Romaniei, cand si celor de la HC Dunarea dar si celor doua arbitre, care au reprezentat Romania in finala Ligii Campionilor, Duta si Florescu.

Dunarea Braila mai are de jucat un singur meci in acest sezon, urmand ca luni sa faca deplasarea la Zalau, acolo unde miercuri, 15 mai isi va juca ultima sansa de a ocupa un loc pe podium, in compania echipei conduse de selectionerul Gheorghe Tadici, HC Zalau.

Marcatoare:

HC DUNAREA BRAILA: Adespii 2, Irimia 2, Horjea 7, Moldovan 6, Craciun 2, Perianu 5

CS OLTCHIM RAMNICU VALCEA: Curea 4, Managarova 4, Farcau 5, Meirosu 3, Manea 4, Bulatovic 3, Jovanovic 4,  Bradeanu 5, Barbosa 2.

Comentarii

comentariu

About the Author

-