Published On: mar, Mai 21st, 2013

Dunarea Braila a fost eliminata din Cupa Romaniei

Share This
Tags

* HC Dunarea Braila – Corona Brasov 20-28 (10-16) *  Finala se joaca maine inter Corona Brasov si HCM Baia Mare *

Inceput greu pentru brailence care nu au rezistat in fata brasovului decat 7 minute cand tabela arata 3-3. Din acel moment Corona s-a distantat marcand 7 goluri consecutive, in timp ce Dunarea Braila rata pe banda rulanta, 3-10 minutul 15. Momentul critic al brailencelor a fost in minutul 13 cand Andreea Adespii a fost scoasa de pe teren in urma unei accidentari. Cum nici poarta nu a mers, Mirela Nichita avand o singura interventie, Pitzu Dobre a intrat pe teren sa-si ajute echipa, cu toate ca a fost accidentata ieri.

Fara un inter de valoare, Cristi Preda  s-a vazut nevoit sa improvizeze. Dunarea Braila a jucat in partea a doua a primei reprize cu doi pivoti, cu Shutska pe post ce centru sau chiar inter, insa fara prea multe rezultate. Brailencele au avut un moment bun in care au recuperat mult, marcand patru goluri consecutive, 8-12 minutul 21.

Mai motivate parca decat brailencele, si cu mai multe solutii la linia de 9m, elevele Marianei Tarca au intrat cu un avantaj lejer la pauza, dupa 30 de minute tabela aratand, 10-16 pentru Corona.

In cea de-a doua repriza doar Corona Brasov a fost pe teren, HC Dunarea avand o evolutie sub asteptari. Fara jucatoare care sa arunce de la 9 metri, si cu ratari in numar  mare, chiar si de cele mai experimentate dintre jucatoare, Horjea ratand intr-un moment critic o lovitura de la 7 metri, Dunarea Braila s-a vazut invinsa la Oradea. Elena Voicu a mai dat un suflu brailcencelor si cu toate ca diferenta cea mai mare a fost de 9 goluri, Dunarea Braila a recuperat pe final 16-22 minutul 47. In minutul 51 Braila a mai ramas fara o jucatoare, Alina Horjea fiind si ea accidentata. Cu improvizatii la linia de 9 metri HC Dunarea s-a recunoscut invinsa, meciul incheindu-se cu scorul de 20-28.

Corona Brasov va intalni maine in finala Cupei Romaniei vicecampioana HCM Baia Mare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-