Published On: lun, Mai 20th, 2013

DSP Braila este in alerta: trebuie depistat alcoolul fabricat de “Alcofarm”

Share This
Tags

* Dupa ce a omorat 20 de bihoreni, alcoolul produs de “Alcofarm” este cautat de inspectorii DSP Braila *

La scurt timp dupa ce alcoolul medicinal produs de firma “Alcofarm” a distrus in totalitate viata de 20 de familii din Bihor, toate directiile de sanatate publica din tara se afla in alerta.

De cand s-a aflat ca 20 de persoane si-au pierdut viata dupa ce au baut alcool medicinal, si conducerea Directiei de Sanatate Publica (DSP) Braila s-a pus pe purificat toate produsele medicinale care se comercializeaza in municipiu si judet.

Directorul DSP Braila, Gabriel Ciochina, a declarat ca alcoolul metilic care se gaseste in compozitia acestui produs nu este mentionat pe eticheta.

“Brailenii trebuie sa retina un aspect: este mult mai bine daca ar renunta la ideea de a ingera acest produs. Aceasta deoarece, odata ajuns in stomac, in cantitati mari, alcoolul metilic din produs poate cauza mari probleme de sanatate, chiar si pierderea vietii. Noi, atat la nivel de municipiu, cat si de judet efectuam verificari in legatura cu existenta acestui produs pe stocul farmaciilor, distribuitorilor”, a mai zis seful de la DSP Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-