Published On: lun, Mai 27th, 2013

Doi frati s-au batut de parca nu se cunosteau

Share This
Tags

Duminica, 26 mai, in jurul orelor 17.00, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat sa intervina pentru aplanarea unui conflict produs intre doi frati, in scara unui bloc situat pe Calea Galati din municipiul Braila.

Ca urmare a apelului tetefonic primit, jandarmii l-au identificat pe Liviu A., in varsta de 44 ani, care, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si a unor discutii in contradictoriu legate de o moştenire, a adresat injurii si expresii jignitoare fratelui sau mai mare. Dupa aplanarea acestei situatii conflictuale, jandarmii l-au amendat pe fratele turbulent cu amenda de 200 lei.

Tot in cursul zilei de ieri, insa cu 3 ore inainte de producerea incidentului mai sus mentionat, in jurul orei 14.00, o patrula de jandarmerie a depistat o persoana care a sustras un memory stick din incinta unui magazin din Braila.

“Oamenii legii au fost sesizati de catre agentii de paza ai magazinului, iar la adresa indicata l-au depistat pe Antonel L., in varsta de 22 ani, asupra caruia a fost gasit bunul sustras in valoare de 54,99 lei. Pentru fapta sa, persoanei in cauza i-au fost intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat”, a declarat plt. Sorin Neftode, purtator de cuvant al IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-