Published On: mar, Mai 14th, 2013

Derby-ul etapei: HC Zalau– HC Dunarea Braila

Share This
Tags

* HC Zalau– HC Dunarea Braila se joaca maine, 15 mai, de la orele 17.00 si va fi in direct la Digisport 2 *

Luni dimineata HC Dunarea Braila a plecat in deplasare la Zalau acolo unde urmeaza sa dispute maine, 15 mai, de la orele 17.00, ultimul meci din acest sezon, impotriva echipei conduse de selectionerul Gheorghe Tadici, HC Zalau.

Meciul este unul aparte atat pentru HC Zalau cat si pentru HC Dunarea, anul trecut cele doua echipe intalnindu-se tot in ultima etapa. Atunci HC Zalau a plecat de la Braila cu medaliile la gat, dupa ce Dunarea Braila nu s-a prezentat la meciu, deoarece nu mai avea echipa cu care sa joace.

Daca HC Dunarea va castiga partida de maine cu HC Zalau, va urca pe locul III si va castiga medalia de argint. Nu la fel stau lucrurile in cazul echipei conduse de Gheorghe Tadici, care daca va castiga meciul cu Dunarea Braila va ocupa locul IV, “U” Jolidon Cluj urmand sa se bucure de medaliile de argint, iar HC Dunarea sa iasa din locurile pentru Europa, coborand pe locul V.

In cazul unui rezultat de egalitate, tot Clujul va fi cel care va castiga in urma acestui meci, HC Dunarea ramand pe locul IV iar Zalau pe V.

HC Zalau a castigat meciul din turul acestui sezon cu scorul de 20-24 dupa ce la pauza HC Dunarea avea un avans de doua goluri, 10-8. Ca si in partida tur, meciul dintre HC Zalau si HC Dunarea Braila va fi arbitrat de acelasi cuplu international Stark-Stefan

Meciul are loc maine, 15 mai, in sala Sporturilor din Zalau, cu incepere de la orele 17.00, urmand sa fie transmis de Digisport 2.

Etapa a XXII-a – Miercuri, 15.05.2013

In 14.05 Oltchim Rm.Valcea – HCM Baia Mare 19:00 Sala Traian

Arbitri:Duta/Florescu-B/AG

HC Danubius Galati – HCM Roman 17:00 Sala Siderurgistul

Arbitri:Doana/Gociu-B

CSM Ploiesti – CSM Bucuresti 17:00 Sala Strejnic

Arbitri:Muntean/Turdean-MS

HC Zalau – HC Dunarea Braila 17:00 Sala Sporturilor

Arbitri:Stark/Stefan-B/PH

Comentarii

comentariu

About the Author

-