Published On: sâm, Mai 4th, 2013

Cum petrec jucatoarele de la HC Dunarea Pastele!

Share This
Tags

Din sezonul actual al Ligii Nationale de Handbal Feminin au mai ramas doar doua meciuri. Pana pe 11 mai, cand se reia Liga Nationala, jucatoarele de la HC Dunarea au avut antrenamente intense, pregatindu-se astfel, de ultimele partide, dar si cateva zile libere de Paste.

Alina Horjea, una dintre jucatoarele cele mai iubite la Braila, ne-a povestit faptul ca toate sarbatorile importante le petrece in familie, alaturi de sot, copil, dar si prieteni. “Bineinteles ca Sarbatorile Pascale, ca de altfel toate sarbatorile importante, le petrecem la Buzau in familie, alaturi de Ianis, de parintii nostrii, sora mea si prietenii dragi noua.”, a precizat Alina Horjea.

Daca in sanul familiei este prima, Alina nu se grabeste cand vine vorba de bucatarie. Aceasta a recunoscut ca nu gateste si ca o lasa pe mama sa, sa fie sefa in bucatarie. “Nu gatesc, imi prind urechile la bucatarie, o las pe mama ca ea se pricepe foarte bine”, a precizat jucatoarea. De asemenea Alina a zis ca in Noapte de Inviere este nelipsita de la Biserica, fiul ei Ianis abia asteptand acea noapte si a tinut sa ureze un mesaj tuturor. “In noaptea Invierii v-om merge la biserica sa luam lumina, Ianis abia asteapta. Va doresc tuturor “Un Paste Fericit” si sarbatori cu bine”, a declarat Alina Horjea.

Ada Moldovan, capitanul celor de la HC Dunarea e precizat faptul ca fiecare sarbatoare  e un prilej de a se reuni familia. “Avem cateva zile libere de Paste. Voi face sarbatorile acasa, la Focsani, in familie, ca oricare alta sarbatoare. Vom merge, ca intotdeauna la biserica, dupa lumina, iar a doua zi vom sta la masa cu totii”, a declarat Ada Moldovan.

Portarul de aur al brailenilor, Gabriela Dobre, se va duce de Paste acasa, la Mangalia, acolo unde va petrece sarbatorile alaturi de sot si de prieteni. “Sarbatorile Pascale, ca de altfel toate sarbatorile, le petrec acasa, la Mangalia. Pentru mine Sarbatorile Pascale sunt foarte importante pentru ca ne intalnit cu prieteni dragi noua, cu care nu prea avem sansa de a ne gasi prea des”, a declarat Pitzu.

Adina Brot va petrece si ea sarbatorile in sanul familie. “Voi merge acasa. Sarbatorile de obicei de petrec in familie, sunt singurele dati in care ne putem aduna cu totii in jurul mesei. Vom merge desigur si la biserica, nu am lipsit in niciun an”, a declarat Adina.

Veterana echipei, Liliana Craciun va pleca si ea acasa, la Buzau, acolo unde va fi, dupa cum ne-a declarat chiar ea, “ajutor de bucatar”. “De Paste ma duc acasa la Buzau, ma duc sa-mi ajut soacra la bucatarie, voi fi un fel de, ajutor de bucatar. Ca in fiecare an, in saptamana dinaintea Pastelui tin post, iar vineri ma duc sa trec pe sub masa si in Nopatea Invierii merg la biserica sa iau lumina”, a declarat Liliana Craciun.

Portarul Elena Voicu va merge si ea acasa de sarbatori, acolo unde isi va ajuta mama la pregatirile pentru masa de Paste. “Imi plac sarbatorile in general pentru ca am impresia ca oameni sunt mai buni si mai ales pentru ca atunci majoritatea familiilor se aduna. O ajut pe mama sa vopseasca oualele, e activitatea mea preferata iar in seara de Paste mergem la biserica sa luam lumina, si in ziua urmatoare ne strangem cu totii sa mancam in familie”, a declarat Elena.

De asemenea si Nicoleta Esanu va fi “ajutor de bucatar”. Tanara handbalista a decalarat pentru Infobraila ca face cele mai frumoase oua rosii. “Pastele pentru mine e o sarbatoare pe care o petrec in familie, multa mancarica buna, mergem impreuna la biserica, si cel mai important facem cele mai frumoase oua rosii”, a declarat Nicoleta.

Mezina Gabriela Perianu va fi si ea un sprijin pentru mama ei, in bucatarie. “Pastele e o sarbatoare care se petrece in familie. De obicei eu cu sora mea o ajutam pe mama la bucatarie. Nu ne prea pricepem noi la cozonaci, dar pictam oua.  Nu stiu unde voi face exact Pastele, la Braila sau la Brasov la niste prieteni”, a declarat Gabriela Perianu

Cristian Preda, antrenorul celor de la HC Dunarea va petrece Pastele acasa, la Braila cu familia si cativa  prieteni apropiati.

Antrenorul alaturi de jucatoare au tinut sa ureze tuturor, prin intermediul Infobraila, sarbatori cu bine si un Paste Fericit!

Comentarii

comentariu

About the Author

-