Published On: mar, Mai 14th, 2013

Cum arata clasamentul Ligii Nationale de Hanbdal feminin cu o etapa inainte de finalul sezonul

Share This
Tags

* Oltchim si HCM Baia Mare si-au consolidat locurile * Vicecampioana a fost deja pemiata iar Oltchim va fi medaliata astazi dupa meciul cu HCM Baia Mare * Danubius Galati nu mai are nicio sansa sa se salveze de la retrogradare *

Maine, 15 mai 2013 se incheie oficial sezonul competitional 2012-2013 al Ligii Nationale de Handbal Femini. Pana in acest moment doar vicecampioana Romaniei, HCM Baia Mare a fost medaliata, Oltchim urmand sa fie premiata astazi, 14 mai, dupa ultima partida din acest sezon, cea impotriva echipei HCM Baia Mare.

Avem campioana si vicecampioana, insa lupta pentru locul trei a ramas deschisa, avand sanse sa termine pe aceasta pozitie “U” Jolidon Cluj, HC Dunarea Braila sau HC Zalau. Daca in ultima etapa, “U” Jolidon Cluj  nu mai are de dispuitat niciun meci, fiind obliigata sa stea, locul trei se va decide in functie de rezultatul meciului dintre HC Zalau si Dunarea Braila.

Daca HC Dunarea va castiga partida de maine cu HC Zalau, va urca pe locul III si va castiga medalia de argint. Nu la fel stau lucrurile in cazul echipei conduse de Gheorghe Tadici, care daca va castiga meciul cu Dunarea Braila va pica pe locul IV, “U” Jolidon Cluj urmand sa se bucure de medaliile de argint, iar HC Dunarea sa iasa din locurile pentru Europa, coborand pe locul V.

In cazul unui rezultat de egalitate, tot Clujul va fi cel care va castiga in urma acestui meci, HC Dunarea ramand pe locul IV iar Zalau pe V.

Locurile 6-10 din Clasamentul Ligii Nationale de handbal feminin, nu mai conteaza nici macar pentru Cupa Romaniei, cunoscandu-se deja cele opt echipe care se vor confrunta in aceasta competitie. Rocada se poate face eventual intre locurile 7-8, HCM Roman avand inainte de ultima partida 17 puncte si CSM Bucuresti 16. De asemenea se pot schimba locurile si in cazul Ploiestiului si Craiovei care sunt in acest moment la egalitate de puncte, 11. Pe ultimul loc a ramas HC Danubius Galati care va juca de sezonul viitor in liga secunda, echipa condusa de Alexandrina Soare obtinand doar 3 victorii si un singur rezultat de egalitate din cele 19 meciuri jucate pana acum.

Clasament 12.05.2013

1 Oltchim Rm.Valcea 38 pct

2 HCM Baia Mare 30

3 Univ. Jolidon Cluj 22

4 HC Dunarea Braila 21

5 HC Zalau 20

6 ASC Corona 2010 Brasov 19

7 HCM Roman 17

8 CSM Bucuresti 16

9 CSM Ploiesti 11

10 SCM Craiova 11

11 HC Danubius Galati 7

Comentarii

comentariu

About the Author

-