Published On: mar, Mai 7th, 2013

Copil din Braila, ucis de mama

Share This
Tags

* Un copil de 5 ani si jumatate a ajuns in coma la UPU, chiar in ajunul Pastelui, dupa ce in urma unui conflict cu fratele mai mic s-a lovit cu capul de o piatra, dupa ce a fost impins de propria mama *

Sambata seara in jurul orelor 18.00, la UPU Braila a ajuns o tanara din satul Jugureanu, Comuna Ulmu,de 28 de ani cu fiul ei de doar 5 ani si jumatate care se afla in stare foarte grava, dupa ce se lovise cu capul de o piatra. Din cercetarile efectuate de politistii braileni si de procurorul criminalist, se pare ca minorul care suferea de autism s-ar fi repezit la gatul fratelui sau de doi ani. In acel moment mama a intervenit sa ii desparta, aplicandu-I o palma celui mare. In urma incidentului, copilui s-a dezechilibrat si s-a lovit la cap.

Ulterior copilul a fost transportat de urgenta la Spitalul Dr. Bagdasar Arsenie, unde a decedat in aceasta dimineata in jurul orelor 10.30.

In acest caz a fost sesizata si D.G.A.S.P.C Braila, care se intereseaza de soarta copilului de doi ani, care acum a ramas in grija bunicilor si strabunicilor materni.

“Daca va fi nevoie, copilul va fi preluat si integrat in familia extinsa sau, sau va fi dat in ingrijirea unui asistent maternal. Momentan mama este alturi de copilul decedat la Bucuresti”, a declarat Simona Cimpoae, director adjunct al DG.A.S.P.C. Braila.

In caz a fost intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-