Published On: lun, Mai 27th, 2013

Controale peste controale, rezultand zeci de mii de lei ca amenzi

Share This
Tags

De vineri pana duminica, politisti de la Politia Municipiului, Politiile orasenesti Ianca, Faurei si Insuratei, si de la sectiile de politie rurala, impreuna cu jandarmii din cadrul IJJ Braila, au actionat in zonele de competenta pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta si a altor fapte antisociale, la discotecile, cafe-barurile cu program non-stop si pe strazile adiacente unitatilor de alimentatie publica, precum si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, pe arterele de circulatie din municipiu si judet.

Fortele de ordine au efectuat controale la 9 societati comerciale, au legitimat 65 de persoane, dintre care 20 au fost controlate corporal sumar, si au controlat in trafic 28 de autovehicule.

“Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost constatate 20 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 7.725 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, Legii nr. 12/1990 (republicata), privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si OUG nr. 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice. Politistii Serviciului si Biroului Rutier au organizat si desfasurat  actiuni pe linia combaterii excesului de viteza si a consumului de bauturi alcoolice, folosind 11 aparate radar, pe arterele rutiere din municipiul si judetul nostru. Politistii au constatat 91 de contraventii, din care 67 au fost pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare, au retinut in vederea suspendarii 9 permise de conducere, din care 6 pentru depasirea vitezei legale de deplasare, au retras un certificat de inmatriculare si au aplicat sanctiuni in valoare totala de 36.050 lei”, a precizat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJBraila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-