Published On: joi, Mai 9th, 2013

Senatorul Boboc crede ca Simona Draghincescu este o pata de culoare!

Share This
Tags

Liberalii braileni considera ca atacurile politice initiate de Simona Draghincescu sunt coordonate de aliatii sai politici si au alte scopuri decat cele declarate oficial.

“Au fost cateva atacuri la adresa unor colegi de-ai nostrii, atacuri politice, dar eu ma bucur ca intreaga organizatie municipala s-a strans in jurul presedintelui, in jurul lui Alexandru Danaila si si-au format un punct de vedere foarte clar, stiu ce au de facut pe subiectul asta”, a declarat senatorul PNL Catalin Boboc.

Liberalul Popa Petrica a aflat ultimul ceea ce toata lumea stie, ca Simona Draghincescu este dirijata de alte miscari politice, camuflate de calitatea sa de independent: “Nu stiu daca este necesar sa aparam un barbat tanar de o doamna. Este important ca in politica din ceea ce cunosc eu nicio miscare nu se face abrupt, nu vine de una singura. Este dirijata de alte miscari care nu se vad. Eu sper sa nu fie asa si sper ca doamna Simona Draghincescu sa dovedeasca electoratului brailean ca este foarte independent”.

In cadrul conferintei de presa, senatorul liberal Catalin Boboc a dat un exemplu fata de atitudinea pe care o are Simona Draghincescu in cadrul Consiliului Local Municipal.

“La cat este de abila doamna Draghincescu imi este teama ca se poate manipula si singura. Saptamana trecuta a votat un proiect si dupa aia si-a dat seama ca nu stie despre ce este vorba. Dar a luat cuvantul la proiectul acela. Trebuie sa avem si cate o pata de culoare in politica braileana. Nu poate fi tot gri”, a adaugat senatorul Catalin Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-