Published On: joi, Mai 30th, 2013

Compozitorul Ionel Tudor se simte bine

Share This
Tags

Duminica, seara Galei Laureatilor de la Festivalul International de Muzica Usoara “George Grigoriu”, care s-a desfasuta la Braila, a avut lipsa un membru foarte important al Big Band-ului Radio. Este vorba de marele compozitor Ionel Tudor. Acesta, in varsta de 57 ani, a facut infarct.

Artistului i s-a facut rau pe strada si a fost nevoie de interventia unui elicopter SMURD care l-a transportat de urgenta la Bucuresti.

Imediat compozitorul a intrat in sala de operatie, fiind supus unei interventii chirurgicale. In acest moment Ionel Tudor este in afara oricarui pericol, spre bucuria familiei si a apropiatilor.

„Tata este bine. A fost operat. I s-au pus doua stenturi, iar acum este in afara oricarui pericol. Si-a reluat activitatea si ma bucur ca a depasit aceste probleme de sanatate”, a declarat Andrei Tudor, fiul marelui compozitor.

Readucem in memoria publicului iubitor de muzica faptul ca Ionel Tudor a compus slagare pentru cele mai indragite artiste: „Te astept sa vii” cantata de Mirabela Dauer, „Domnisoara, nu pleca!” – Gabriel Cotabita sau „Tell Me Why” – Monica Anghel si Macel Pavel, duet pentru Eurovision.

Comentarii

comentariu

About the Author

-