Published On: lun, Mai 27th, 2013

Comerciantii braileni prinsi pe picior gresit

Share This
Tags

Vineri, 24 mai, Politia Locala Braila a organizat o actiune pe linia depistarii persoanelor care efectueaza acte de comert ambulant in alte locuri decat cele autorizate de Primarie sau Prefectura in zona limitrofa pietelor din municipiul Braila.

In felul acesta au fost verificate Piata Vidin, Piata Saraca, Piata Concordia, Piata Microhala, Piata Pistruiatu si Piata Radu Negru. Cu aceasta ocazie, au fost aplicate un numar de 26 sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.700 lei.

Trei femei, Elena I. si Ionica B. au fost sanctionate conform HCLM nr. 268/2009, cu amenda de 200 lei, fiecare, pentru lipsa permisului de ocupare a domeniului public, acestea comercializand zarzavaturi si flori. Fanica C. a fost sanctionata in baza aceluiasi act normativ, tot cu 200 lei, ea comercializand produse lactate. Alte trei femei “s-au pricopsit” cu o amenda de 100 lei, fiecare, deoarece comercializau, in locuri neautorizate de Primaria Braila, produse lactate, zarzavaturi, ele incalcand HCLM nr. 5/2003.

Georgian R. a fost sanctionat cu amenda de 50 lei pentru vanzare in locuri neautorizate de Primaria Braila, care comercializa flori. Cu suma de 1.000 lei a fost aprig “lovit” Toader O., pentru ca nu detinea permis de ocupare a domeniului public, el comercializand produse lactate. Cu cate 100 lei “s-au trezit” si Nicolae J., Valere L., Stanuta C. si Doinita L., acestia incalcand HCLM nr. 5/2003, pentru ca vindeau in locuri neautorizate de Primaria Braila. De precizat este faptul ca aceste actiuni vor continua si in perioada urmatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-