Published On: Soare, Mai 26th, 2013

CJAS risca sute de procese

Share This
Tags

Purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, Doru Damian a sugerat brailenilor care au fost instiintati de datoriile pe care le inregistreaza la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, sa nu trateze acest subiect cu nepasare si mai mult sa isi apere drepturile in instanta.

“Dupa opinia mea, atitudinea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate este una care te lasa perplex, in conditiile in care este un abuz de lege, iar cetatenii sunt adusi in continuare la Casele judetene de Sanatate. Pana se va schimba legea sau se vor aduce niste modificari legislative eu ii sfatuiesc pe braileni sa foloseasca instanta de judecata, ca nu-i de joaca cu asa ceva pentru ca se pot trezi executati silit, s-au emis titluri executorii. Dupa ce se produce executarea silita, aproape ca nu va mai putea fi nimic de corectat. Deci, opinia mea ca profesionist este sa consulte un avocat ori pur si simplu sa faca o actiune la instanta de judecata”, a declarat Doru Damian.

Parlamentarii USL ne-au asigurat ca exista la nivel central o preocupare vis-a-vis de acest subiect, insa nu s-au hotarat inca ce masuri se vor lua.

Comentarii

comentariu

About the Author

-