Published On: joi, Mai 23rd, 2013

Chiar daca Becali e la inchisoare, Steaua va sarbatorii castigarea titlului 24

Share This
Tags

* Celebrarea marelui eveniment la avea loc marti, 28 mai, dupa meciul cu FC Brasov *

In urma arestarii patronului George Becali, petrecerea pentru castigarea titlului cu numarul 24 era incerta. Managerul Mihai Stoica si antrenorul Laurentiu Reghecampf l-au vizitat pe Becali la inchisoare si au hotarat impreuna ca cei care se vor ocupa de echipa de acum inainte sa fie managerul si antrenorul, fara sa permita ca altcineva sa intervina in luarea deciziilor.

“Steaua va fi condusa de MM Stoica si Laurentiu Reghecampf. Nimeni, chiar daca e membru al familiei mele, nu are voie sa se implice sau sa vorbeasca in numele Stelei. Imi voi respecta la milimetru promisiunile facute jucatorilor si persoanelor din club.Gigi Becali, 23 mai 2013”, a scris MM Stoica, in numele lui Gigi Becali, pe pagina oficiala de facebook.

Totodata acesta i-a anuntat pe suporterii Stelei ca festivitatea de premiere a campioanei Romaniei va avea loc dupa meciul cu Brasov. “In urma reactiei suporterilor Stelei si a discutiilor pe care le-am purtat cu Laurentiu Reghecampf si cu unii dintre jucatori, va informez ca festivitatea de premiere a Campioanei Romaniei 2012-2013 va avea loc la National Arena, marti, 28 mai, imediat dupa meciul Steaua – FC Brasov, iar echipa va pleca spre Piata Constitutiei intr-un autobuz descoperit, urmand ca in piata sa se sarbatoreasca titlul impreuna cu suporterii. Am inteles ca – indiferent de situatia dramatica in care se afla in prezent patronul nostru – nu pot rapi fanilor si baietilor bucuria celebrarii acestui titlu atat de asteptat si m-am conformat. P.S. Sper sa gasim intelegere la Primaria Municipiului Bucuresti si RATB in sensul de a primi raspunsuri favorabile la solicitarile noastre”, a scris acesta pe site-ul de socializare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-