Published On: joi, Mai 23rd, 2013

VIDEO: CDR, programat pentru sfarsitul saptamanii la Tulcea

Share This
Tags

Vineri si sambata, Tulcea va fi gazda Consiliului Regional de Dezvoltare, la care va participa si Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale. Sedinta va reuni astfel reprezentantii celor sase judete care formeaza regiunea.

“Vineri va avea loc Consiliul de Dezvoltare Regionala la Tulcea, in care participa cele sase judete din Regiunea Sud-Est. Aceasta va fi o discutie pe ceea ce noi avem tehnic ca sa spunem asa, cu aprobarea bugetului pe 2013, raportul din 2012. Deasemenea va fi o discutie pe nivel national la Tulcea, deasta am dus si consiliul la Tulcea, pentru ca trebuia sa fie in Braila, dar l-am dus la Tulcea pentru ca acolo va veni si domnul viceprim- ministru Dragnea si o serie intreaga de alti oameni implicati in problema regionalizarii. Va fi o discutie pe zona noastra privind regionalizarea la nivel national despre legislatie, atrubutii viitoare ale regiunii sau modalitati de constituire. Sunt discutii care se fac pe zone, azi are loc la Iasi, pentru zona Moldova si vineri si sambata la Tulcea”, a declarat primarul Brailei, Aurel Simionescu.

In ceea ce priveste ordinea de zi a Consiliului Regional de Dezvoltare, se pare ca autoritatile celor sase judete vor aproba bugetul pe anul 2013 si vor prezenta totodata raportul de activitate pe anul 2012.

Comentarii

comentariu

About the Author

-