Published On: vin, Mai 10th, 2013

Bute a fost operat la bratul stang. Meciul cu Pascal posibil sa se dispute in decembrie

Share This
Tags

* Romanul s-a accidentat la mana stanga, in cantonamentul din West Palm Beach din Florida *

Pugilistul Lucian Bute a suferit o accidentare la mana stanga, in cantonamentul din Florida si a suferit o interventie chirurgicala joi. Bute va incepe recuperarea in luna august si in functie de cum decurge aceasta exista posibilitatea ca meciul contra lui Jean Pascal sa se desfasoare undeva la inceputul lunii decembrie.

“Doctorul m-a asigurat ca a fost o operatie reusita. Va trebui sa urmez un program de recuperare foarte strict, lucru foarte important pentru viitorul meu in box. Daca recuperarea decurge normal, in luna august as putea sa reincep antrenamentele si astfel sunt sanse mari ca la 7 decembrie sa aiba loc meciul cu Pascal. Imi pare rau ca aceasta accidentare a dus la amanarea meciului, dar sunt increzator ca voi reveni in ring mult mai puternic psihic si fizic. Multumesc fanilor care au fost si sunt alaturi de mine”, a spus Bute.

Operatia a fost efectuata la “Palms Wellington Surgical Center” in Palm Beach, de catre Veronica Pedro, medic ortoped specializat in probleme la maini. A fost cea de-a saptea operatie efectuata in ziua respectiva. Interventia a durat 40 de minute, iar Lucian Bute a fost anesteziat total.

Meciul era programat in data de 25 mai, la Centre Bell din Montreal, la categoria semigrea. Lucian Bute are un palmares de 31 de victorii (24 prin KO) si o infrangere la profesionisti, iar Jean Pascal, fost campion mondial WBC la semigrea, a obtinut 27 de victorii (16 prin KO), a pierdut de doua ori si a facut un meci egal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-