Published On: lun, Mai 20th, 2013

Braileanul Cristian Ancuta, presedinte TNL Rural la nivel national

Share This
Tags

Sambata, 18 mai 2013, a avut loc, la Romexpo, Conferinta Nationala de Alegeri a Tineretului National Liberal. In prezenta a 3.500 de delegati si invitati, tinerii liberali si-au lansat noul program, TNL Dezvolta Romania. Acesta a constituit motiunea pe baza careia Florin-Alexandru Alexe a candidat pentru un nou mandat de presedinte al TNL, alaturi de tinerii liberali pe care acesta i-a propus pentru a face parte din noul Birou Permanent National al TNL (BPN).

In cadrul Conferintei Nationale de Alegeri a fost ales si biroul national de conducere ale TNL Rural  – 2.591 voturi valabil exprimate, din care 2.458 pentru, 58 impotriva si 75 abtineri. Pentru urmatorii doi ani conducerea Tineretului National Liberal din mediul rural va fi asigurata de o echipa condusa de presedintele Cristian Ancuta din Braila, avand o structura formata din : 1 secretar general – Filip Botezatu din Sibiu, 7 vicepresedinti si 24 membrii. Totodata, tineri liberali din mediul rural si-au declarat public sprijinul lor pentru PNL, precum si dorinta de a contribui activ la dezvoltarea viitoare a Romaniei.

La eveniment au participat liderii USL, Crin Antonescu, presedintele PNL  si co-presedinte USL, Victor Ponta, presedinte PSD si co-presedinte al USL si Daniel Constantin, presedinte PC.

La Conferinta Nationala de Alegeri a TNL au mai participat, in calitate de invitati, din partea PNL: vicepresedintii Mihai Voicu, Eugen Nicolaescu, Varujan Vosganian, Radu Stroe, Tudor Chiuariu, secretarul general, Eduard Hellvig, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, ministrii Cristian David si Daniel Barbu, deputatul Gigel Stirbu, europarlamentarii Ramona Manescu, Renate Weber, Cristian Busoi.

Din partea PSD, au mai participat, Nicolae Banicioiu, Ministrul Tineretului si Sportului, Mihnea Costoiu, Ministru delegat pentru cercetare si invatamant superior, presedintelele TC, si deputatul Mihai Sturzu. Din partea  PC a mai participat Maria Grappini, Ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism si Alina Cazanacli, Presedintele Tineretului Conservator. George Mocanu, presedintele Tineretului Liberal Democrat din Republica Moldova a transmis un mesaj din partea tinerilor liberali democrati moldoveni. Din partea liberalilor britanici, au transmis un mesaj Stuart Rice si Jon Burchell.

Comentarii

comentariu

About the Author

-