Published On: mar, Mai 14th, 2013

Braileanca disparuta, urmarita la nivel national

Share This
Tags

La data de 13 mai 2013, la orele 17:00, la sediul IPJ Braila s-a prezentat o braileanca in varsta de 42 de ani, care a sesizat ca, in ziua de 10 mai 2013, fiica ei, Arsene Oana-Florentina, in varsta de 18 ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliu impreuna cu prietenul ei si pana in prezent nu a revenit.

Din primele cercetari ale politistilor a rezultat ca tanara a afirmat ca pleaca cu prietenul ei, Georgian A, in varsta de 23 de ani, din Braila, la o petrecere, fara a preciza locul.

Cea in cauza nu a mai fost plecata de acasa fara stirea familiei, nu sufera de boli psihice si are asupra ei cartea de identitate.

Semnalmente acesteia sunt: inaltime 170 cm, par saten, lung peste umeri, ochi caprui. Tanara purta o bluza de culoare verde deschis, pantaloni negri tip colanti si pantofi maro.

* Minorii dati disparuti au fost gasiti de judiciaristi *

In dimineata zilei de 13 mai, la orele 8:30, la sediul IPJ Braila s-a prezentat un barbat de 42 de ani, din Braila, care a sesizat faptul ca, la data de 11 mai 2013, in jurul orelor 14:00, fiica ei, D.A., de 15 ani, a plecat de la domiciliu in mod voluntar impreuna cu fratele ei, D.P., de 12 ani, ambii elevi, si pana ieri nu s-au intors.

Din verificarile efectuate de politisti a rezultat ca cei doi minori au plecat de acasa, spunandu-i bunicii materne ca se duc in oras sa se plimbe, si ca au fost vazuti in aceeasi zi, in jurul orelor 21:00, in Parcul Monument, in compania unui tanar.

Astazi dimineata, in urma investigatiilor efectuate in teren de politisti de la Biroul Urmariri, cei doi au fost depistati in municipiu si urmeaza a fi reincredintati familiei.

* Politistii au gasit o braileanca data disparuta *

Ieri, la orele 21:20, politistii au depistat-o si condus-o la domiciliu pe braileanca B.Alexandrina in varsta de 93 de ani, care, in ziua de 11 mai 2013, in jurul orelor 19:00, plecase de acasa si nu revenise.

Politistii au stabilit ca pe timpul disparitiei, aceasta nu a fost fost victima vreunei infractiuni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-