Published On: joi, Mai 30th, 2013

Brailean prins la Galati pentru contrabanda cu tigari

Share This
Tags

* Politistii de frontiera galateni au depistat 2040 de tigarete in autoturismul unui brailean *

In data de 29 mai, in jurul orelor 10.30 politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia combaterii traficului ilicit cu tigari, au oprit in trafic, in zona unui supermarket din municipiul Galati, un autoturism marca Daewoo Cielo condus de cetateanul roman L. N., domiciliat in municipiul Braila, despre care detineau informatii ca se ocupa cu colectarea si revanzarea tigaretelor.

Oamenii legii au procedat la efectuarea unui control asupra autoturismului, ocazie cu care au descoperit in interiorul acestuia, 2.040 tigarete diferite marci de provenienta Republica Moldova si Duty Free.

Persoana a declarat ca a colectat tigaretele de la diferite persoane dintr-o piata a municipiului Galati, avand intentia de a le revinde la un pret mai mare in municipiul Braila.

Politistii de frontiera au ridicat tigarile, in valoare de 440 lei, in vederea confiscarii si au intocmit barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Comentarii

comentariu

About the Author

-