Published On: vin, Mai 24th, 2013

Big brother is watching you! Politia si Jandarmeria vor avea acces la camerele video

Share This
Tags

Camerele de supraveghere din municipiu s-au dovedit a fi de mare ajutor Politiei Locale, motiv pentru care, edilul a hotarat sa acorde accesul la aceste imagini Inspectoratului Judetean de Politie si Inspectoratului Judetean de Jandarmerie.

“Exista un dispecerat la Politia Locala, va mai fi unul pentru scoli si licee si in curand unul la Politia Nationala, dar si Jandarmerie. Tehnic, este vorba de un cablu care trebuie pus sa faca contactul, si locul ales pentru dispecerat, am inteles ca au deja spatiu pentru monitorizat imagini. Nu se vor prelua toate imaginile din toate zonele, ci numai acelea de interes pentru ei. Exista deja protocol intre institutii, stiti ca am mai spus despre preluarea de imagini si de catre Politia Nationala, urmeaza ca in curand sa realizam acelasi lucru si cu cei de la Jandarmerie”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Protocolul intre institutii pentru monitorizarea camerelor video exista deja, primarul marturisind ca mai sunt cateva probleme tehnice, necostisitoare, care se pot rezolva rapid.

Comentarii

comentariu

About the Author

-