Published On: mar, Mai 14th, 2013

Banel Nicolita: “Tatal meu ar trebui sa se duca sa se omoare, nu sa ma critice pe mine pe la televizor”

Share This
Tags

In cadrul unui interviu acordat revistei Fanatik, Banel Nicolita a vorbit despre problemele pe care le-a avut in copilarie cu tatal sau si despre bataile pe care le primea mama sa de la acesta.

Banel a facut o afirmatie socanta intr-un interviu acordat revistei Fanatik, in care a vorbit despre problemele pe care le-a avut in copilarie cu tatal sau, Marin Nicolita.

“Am trait vai de viata mea. El trebuia sa intretina familia asta, nu eu. L-am si intrebat: de ce te duci sa ma vinzi pentru doua milioane cand eu iti dadeam 20 de milioane pe luna? Mi-a promis ca nu se mai duce, dar cu conditia sa-i dau niste bani sa aiba unde sa doarma. Ce crezi ca a facut cu banii? Dupa vreo doua zile a plecat la Bucuresti pentru ca avea o «hahalera» acolo. Nu poti sa-ti bati joc de omul care iti intretine familia. Daca imi iau mana de pe familie, nu stiu unde s-ar ajunge. Nici mama si nici fratii mei nu muncesc”, a declarat fotbaistul lui AS St. Etienne.

Banel Nicolita a mai precizat faptul ca s-a saturat ca tatal sau sa apara pe la televizor si sa-l crtitice tot timpul.

“Ma doare faptul ca tata apare pe la televiziuni. E cea mai mare durere a mea. Ii dadeam 10-15 milioane, chiar daca mi-a facut mult rau si m-a parasit cind eram mic. Nu-l judec eu pentru greselile lui, o sa-l judece Dumnezeu. “Nu pot sa uit si nu pot sa-l iert pentru ce a facut, pentru atunci cand o batea pe mama mea. Tatal meu ar trebui sa se duca sa se omoare, nu sa ma critice pe mine pe la televizor. Am dus o viata foarte grea, o sa vedeti pentru ani intr-o carte pe care o s-o scriu la ce am fost nevoit sa indur de la virste fragede”, a precizat Banel.

Banel Nicolita a anuntat ce vrea sa faca dupa ce se retrage. “Vreau sa joc pana la 38-39 de ani, depinde si de problemele pe care le voi avea. Voi juca mult timp pentru ca o fac cu inima. Apoi m-as baga in afaceri. Un vis de-al meu de cand eram mic este sa ma intorc si sa joc la echipa din Faurei. Si am sa fac acest lucru dupa ce ma voi retrage. Voi fi antrenor, jucator si patron”, a spus fotbalistul pentru ziarul Fanatik.

Comentarii

comentariu

About the Author

-