Published On: joi, Mai 2nd, 2013

Autoritatile brailene se pregatesc de Pasti

Share This
Tags

* Cu ocazia sarbatorilor Pascale, reprezentantii Primariei, ai Politiei, Pompierilor si Jandarmilor vor organiza o serie de activitati specifice pentru a asigura ordinea si linistea in oras *

Asa cum obisnuiesc in fiecare an, institutiile brailene se ocupa de mentinerea si pastrarea ordinii in Noaptea de Inviere. In acest sens, Inspectoratul de Jandarmi Braila si cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila au prezentat masurile pe care doresc sa le realizeze, astfel incat sa fie evitate problemele care pot aparea.

“In noapte de Pasti vom organiza mai multe actiuni. Una dintre ele este legata de biserici,  unde vom interveni pentru curatenie. Vom asigura si ordinea in zonele unde sunt localizate biserici. Avem o colaborare cu Politia Locala si Nationala si Jandarmerie. Ei si-au impartit zonele ca in fiecare an unde vor asigura linistea si ordinea. Mai sunt si actiunile noastre curente, legat de ce se intampla inainte si dupa Pasti. Am observat ca in ultimii ani aceasta noapte a inceput sa lase din ce in ce mai multe urme”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Pentru asigurarea masurilor de ordine publica cu prilejul sarbatorilor Pascale, respectiv Noaptea de Inviere, Inspectoratul de Jandarmi Braila va angrena in misiune aproximativ 120 de jandarmi. De asemenea, jandarmii vor participa la mentinerea ordinii publice in zona bisericilor din municipiu si din orasele Ianca, Insuratei, localitatile Baraganul si Movila Miresii.

Reprezentantii ISU Braila se vor mobiliza si vor organiza cateva actiuni in Noaptea de Inviere: “La slujbele religioase de Inviere, s-a stabilit masura participarii in mod organizat a efectivelor inspectoratului in afara programului de lucru, fara a afecta capacitatea de interventie a unitatii si subunitatilor, pentru asigurarea masurilor specifice la unitatile de cult religios, pe timpul manifestarilor cu public numeros”, a declarat Stefan Stoian, purtator de cuvat al ISU Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-