Published On: Soare, Mai 12th, 2013

ATENTIE SPORITA SOFERI ! Inainte de a purcede la drum spre vacanta, procurati-va rovinieta !

Share This
Tags

Incepand de maine, soferii vor putea plati tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale pentru o zi sau o saptamana prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS) si in reteaua Vodafone, aceasta optiune fiind lansata in decembrie in reteaua Orange. La achitarea tarifului de utilizare prin intermediul SMS, solicitantul (client cu abonament Vodafone sau client cartela preplatita) va transmite, prin SMS, la numarul 7500, numarul de inmatriculare al vehiculului, urmat de categoria rovinietei, corespunzatoare tipului vehiculului. Acesta va primi un SMS prin care va fi informat ca rovinieta va fi emisa pentru datele furnizate si cu privire la costul rovinietei si la cel total al tranzactiei. Ulterior, solicitantul va confirma emiterea rovinietei prin transmiterea, la acelasi numar, a unui nou SMS cu textul “DA” si va primi un SMS de confirmare a emiterii rovinietei, moment in care va fi tarifat cu suma corespunzatoare rovinietei alese.

“Mentionam faptul ca in conditiile in care utilizatorul nu cunoaste sau nu este sigur de categoria rovinietei ce trebuie achizitionata, are posibilitatea de a obtine aceasta informatie transmitand la numarul 7500 in reteaua Vodafone, prin SMS, textul INFO (tarif 5 eurocenti/SMS trimis)”, se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Pentru informatii si detalii suplimentare privind achitarea tarifului de utilizare prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS), este pus la dispozitia clientilor Vodafone numarul de telefon 1761 (numar cu tarif normal in reteaua Vodafone), ce va putea fi apelat de luni pana joi in intervalul orar 8.30 – 16.30 si vineri de la 8.30 la 14.00.

Comentarii

comentariu

About the Author

-