Published On: joi, Mai 30th, 2013

Atentie! “Catei” pe carosabil

Share This
Tags

“Satra de caini” de la Dinamo II a fost surprinsa de reporterii nostri la o mica plimbare prin Braila. “Lanterna rosie” din Liga a II-a de fotbal,  disputa astazi de la orele 18.00 meciul din penultima etapa a ligii secunde, avand adversar echipa locala, CF Braila.

Aseara, in jurul orelor 19.00 fotbalistii de la Dinamo II Bucuresti au fost surprinsi de reporterii nostri in zona Bariera Calarasilor. Acestia au iesit la o scurta plimbare prin orasul dunarean.

Imbracati in tricouri inscriptionate cu denumirea clubului, fotbalistii au fost surprinsi de fotoreporterii nostri cand traversau strada prin loc nepermis. Cu toate ca la doar cativa metri de ei se afla o trecere de pietoni acestia au preferat sa treaca prin loc nepermis cu toate ca artera respectiva era foarte circulata la acea ora. “Satra” de “caini” se pare ca se grabea sa ajunga la unul dintre restaurantele cunoscute din Braila, acolo unde de altfel au stat pana tarziu.

Fara prea multe sanse de a se salva de la retrogradare, fiecare deplasare a clubului bucurestean se pare ca e luata ca o adevarata excursie pentru fotbalisti, acestia petrecand ore bune la plimbari in fiecare localitate in care au avut meciuri.

Meciul de astazi este ultimul disputat de Dinamo II, in ultima etapa fiind nevoita sa stea, iar fotbalistii, dupa cum reiese din fotografii, se afla deja in vacanta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-