Published On: lun, Mai 13th, 2013

Ajuta-ne sa ajutam!

Share This
Tags

* Campania umanitara ”Ajuta-ne sa ajutam”, sustinuta de Ziarul infoBraila impreuna cu Directia de Asistenta Sociala, vrea sa aduca zambetul pe chipurile familiilor nevoiase din Braila *

Prin intermediul acestei campanii, se colecteaza pentru familii din municipiu, alimente neperisabile, hainute, jucarii, carucioare, obiecte pe care cei cu o situatie mai buna si cu suflet mare nu le mai folosesc. Cei care doresc sa ajute, sunt asteptati pe strada Rahova colt cu Scolilor, la sediul Infobraila pana cel tarziu in data de 13 iunie. Toate bunurile colectate se vor imparti in dupa-masa zilei de 13 iunie la familiile beneficiare.

Mai multe detalii despre aceasta campanie puteti obtine la numarul de telefon 0239612211 sau 0746 430 964, persoana de contact Ciprian Istrate.

Infobraila va sprijini, prin proiectele sale, persoanele cu nevoi sau grupuri dezavantajate prin diverse programe sau proiecte sociale, si in acelasi timp, va atrage atentia opiniei publice asupra nevoilor existente in aceste categorii sociale.

Invitam toti brailenii sa faca un gest simplu, de a da putin din ce au pentru familiile nevoiase din Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-