Published On: vin, Mai 10th, 2013

Ajuta-ne sa ajutam! Facem cheta pentru PDL

Share This
Tags

Joi dimineata, de la orele 10.00, la Osuarul Central din Cimitirul Eroilor au avut loc manifestarile dedicate sarbatoririi datei de 9 mai, zi cu dubla insemnatate: Proclamarea Independentei de Stat a Romaniei (9 mai 1877), act exceptional cu rezonante in istorie, in care armata a jucat un rol de importanta covarsitoare osimtind prin jertfe si lupte idealurile de veacuri ale romanilor, precum si  Victoria Coalitiei Natiunilor Unite impotriva Fascismului (9 mai 1945), zi care marcheaza sfarsitul celei mai ample si crancene inclestari militare din istoria omenirii, cu uriase sacrificii si jertfe, un eveniment pe care ni-l dorim irepetabil. Astfel au fost rememorate 2 clipe ale istoriei umanitatii care, raportate la trairea afectiva a unui popor, devin o eternitate.

Dintre toate institutiile si partidele politice prezente la eveniment, singurii care nu au depus coroane de flori au fost reprezentantii Partidului Democrat Liberal.

“Am fost ieri cu totii la Monumentul Eroilor, la depunerea de coroane, unde eu am semnalat un lucru deosebit, dupa ce delegatia social-democrata a depus coroane, au fost nominalizati pentru depunerea de coroane si cei de la Partidul Democrat Liberal si dupa o pauza au urmat cei de la Partidul Poporului – Dan Diaconescu, care au depus si probabil data viitoare o sa avem o discutie sa-i imprumutam pe cei de la PDL ca sa aiba si ei bani de coroane. Noi chiar si in perioada in care eram in opozitie am dat dovada de respect fata de eroii neamului si nu e vorba de faptul ca acesta este ultimul lucru la care ne gandim atunci cand depunem o coroana, la o cheltuiala. Noi atunci cu siguranta ne gandim la respectul, la jertfa celor care au fost inaintasii nostrii si nu cred ca lipsa lor de acolo dovedeste doar perioada de opozitie ci si dezinteres fata de evenimentele pe care noi le sarbatorim cu totii”, a declarat deputatul PSD Marian Dragomir.

Se pare ca opozitia ii scuza pe democrat-liberali, acestia fiind singurii care nu au avut buna-vointa sa participe la manifestarile organizate in memoria eroilor nostrii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-