Published On: Soare, Mai 26th, 2013

Accidente provocate din cauza consumului de alcool

Share This
Tags

Vineri, 24 mai, la orele 4:40, personalul de serviciu din cadrul Politiei orasului Ianca a fost sesizat, prin  apelul de urgenta 112, de catre Olga L, din comuna Bordei Verde, cu privire la faptul ca un conducator auto a intrat cu autoturismul in gardul locuintei ei, distrugand o portiune din acesta.

Deplasati la locul evenimentului, politistii din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca au constatat ca cele sesizate se confirma si l-au identificat pe soferul Romica B, in varsta de 37 de ani, din localitatea Bordei Verde.

Intrucat acesta emana halena alcoolica, politistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat.

I-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal.

Sambata, 25 mai, la orele 14:45, politistii l-au depistat in trafic pe Sorin M, in varsta de 36 de ani, din Braila, care in timp ce conducea autoturismul, pe strada Progresului, a intrat intr-o masina stationata.

Din cauza ca acesta emana miros de alcool, politistii i-au solicitat sa se supuna testarii cu aparatul etilotest, insa a refuzat.

A fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Braila unde, de asemenea, a refuzat sa se supuna recoltarii probelor biologice de sange sau urina.

Fata de acesta a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de refuz de a se supune recoltarii probelor biologice sau testarii aerului expirat in vederea stabilirii alcoolemiei.

Astazi, 26 mai, la orele 2:50, Lucian L, in varsta de 33 de ani, din Braila, a fost depistat in trafic de catre politisti, in timp ce conducea autoturismul, pe soseaua de centura, in apropiere de intersectia cu DE 584, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,44 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-