Published On: lun, Mai 20th, 2013

Un copil de 10 ani a murit zdrobit de un zid care s-a prabusit peste el

Share This
Tags

La numai 10 ani, un copil din Braila a sfarsit sub zidul erodat al unui bloc din cartierul Ansamblul Buzaului. Din declaratiile martorilor, se pare ca micutul incerca sa escaladeze in joaca fatada unui apartament. Tencuiala insa s-a desprins, iar intreg peretele a cazut peste copil. Acesta a fost transportat de urgenta la spital, unde medicii au incercat sa il tina cat mai mult in viata.

Impactul insa a fost devastator pentru copilul, in varsta de numai 10 ani. Sambata, la ora 21.30 micutul s-a stins din viata, in ciuda interventiilor medicilor de la Unitatea de Primiri Urgente Braila.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Braila, inspector de politie Jenel Sogor, sambata, 18 mai, la orele 19.05, dispecerul din cadrul IPJ Braila a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenta 112, de catre braileanul Daniel P., in varsta de 18 ani, cu privire la faptul ca, in curtea interioara a blocului in care locuieste, un zid din BCA, construit intre peretele blocului A36 bis, situat pe strada Comunarzi, si un garaj din tabla, a cazut peste un copil, care, in urma evenimentului, se afla in stare de inconstienta.

“Dupa ce a fost transportat la Sectia UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Braila, victima de doar 10 ani, din Braila, a decedat. Cercetarile au fost preluate de judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale – linia de Munca Violenta. Acestia au stabilit ca, in timp ce se juca nesupravegheat in respectivul loc, baiatul s-a urcat pe un zid cu inaltimea de aproximativ 2 metri si latimea de 1,60 metri, care, din cauza rezistentei scazute, a cedat, iar mai multe bucati de BCA au cazut peste copil. Minorul a fost transportat de urgenta la spital, unde, la orele 21.15, s-a constatat decesul. Politistii au mai stabilit ca respectivul zid a fost construit in urma cu aproximativ 20 de ani, de catre un brailean care in prezent este decedat. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Braila, in vederea efectuarii necropsiei”, a spus Jenel Sogor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-