Published On: lun, Mai 20th, 2013

“Ziua absolventului” organizata la Colegiul Murgoci

Share This
Tags

* Sambata, 25 mai, la Colegiului National „Gheorghe Munteanu Murgoci”, va avea loc “Ziua absolventului”, organizata de Asociatia „Semper Fideles Murgoci” *

Ziua Absolventului este organizata anual si este dedicata absolventilor Colegiului National „Gheorghe Munteanu Murgoci” indiferent de generatia din care fac parte. Aceasta editie aduce un plus pentru elevi, si anume un program de consiliere vocationala profesionista si sesiuni de mentorat cu absolventi, specialisti in diverse domenii.

In cadrul evenimentului vor avea loc o sesiune de lucru a membrilor asociatiei, un meci de baschet amical intre echipa liceului si echipa absolventilor, dar si o reuniune informala. Participantii sunt atat membri deja inscrisi in Asociatia „Semper Fideles Murgoci” cat si absolventi care vor adera chiar de Ziua Absolventului.

“Career Day” este denumit programul destinat elevilor si va fi organizat in doua parti. Prima parte se va desfasura sub forma unei discutii in plen si va fi moderata de Mihaela Feodorof, specialist in consiliere vocationala si manager al companiei You Way. Aceasta va oferi tinerilor o vedere de ansamblu despre cum se pot evalua si cum pot alege cel mai bine ce li se potriveste pentru viitor. A doua parte va presupune impartire pe ateliere tematice care vor fi moderate de absolventi de liceului cu experienta in anumite domenii.

“Vor avea loc sase grupe de lucru pe domeniile administratie, moderata de viceprimarul Alexandru Danaila, medicina, moderata de Stefan Chiscop, arhitectura, moderata de Marian Ion si de Carmen Rotaru, juridic, moderata de Sorin Ralea, management, moderata de Ionut Radu si inginerie moderata de Dr.Ing. Daniel Mocanu”, a declarat Cristian Niculae, presedintele Asociatiei Semper Fideles Murgoci.

Comentarii

comentariu

About the Author

-